Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

1. REKISTERINPITÄJÄ

Nimi: BG & Co Group Ltd Oy (Aputoiminimi: Solumineraalikauppa)
Y-tunnus: 2396213-0
Sähköposti: info@solumineraalikauppa.fi
Puhelin: +358 50 521 8181

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Nimi: Anne Lukkaroinen
Sähköposti: info@solumineraalikauppa.fi
Puhelin: +358 05 521 8181

3. REKISTERIN NIMI

Solumineraalikaupan henkilöasiakasrekisteri

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakasrekisterin henkilötietoja kerätään:
kanta-asiakkuuden tunnistamiseen ja kanta-asiakasetuuksien antamiseen
markkinointiin ja tiedottamiseen
mahdollisiin markkinatutkimuksiin
tietoja ei kerätä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin

5. MITÄ KERÄÄMME

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
verkkokauppa-asiakkaiden kohdalla syntymäaika
kanta-asiakkaiden kohdalla asiakkaan suostumuksella kerätty henkilötunnus kanta-asiakkuuden tunnistamiseen
asiakassuhdetta koskevat tiedot: tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot ja peruutustiedot
evästeiden avulla kerättyä tietoa (katso lista keräämistämme evästeistä alla)
mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot

6. MITÄ TEEMME KERÄÄMMÄLLÄMME TIEDOLLA ELI HENKILÖTIETOJEN KERUUN TARKOITUS

Tarvitsemme keräämäämme tietoa ymmärtääksemme paremmin tarpeitasi ja voidaksemme tarjota sinulle parempaa palvelua, sekä seuraavia seikkoja varten:

Sisäinen kirjanpito
Voimme käyttää tietoja parantaaksemme palvelua ja tuotteitamme
Uutiskirjeen tilaajille lähetämme aika ajoin kaupallisia sähköposteja uusista tuotteista, tarjouksista ja muusta informaatiosta jonka uskomme kiinnostavan tilaajia.
Aika ajoin saatamme myös käyttää antamiasi tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinatutkimusta varten.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakasta koskevat tiedot saadaan asiakkaalta internetin kautta (verkkokauppatilauksiin liittyvät lomakkeet, www-lomakkeella lähetetyt viestit, sosiaalisen median palvelun kautta luovutetut tiedot, evästeet), sähköpostilla ja muissa tilanteissa, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

8. REKISTERIIN TALLENNETTUJA TIETOJA EI SÄÄNNÖNMUKAISESTI LUOVUTETA YRITYKSEN ULKOPUOLELLE

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. BG & Co Group Ltd Oy/ Solumineraalikauppa voi luovuttaa asiakastietoja vain viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

10. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja sitoudumme pitämään luovuttamasi tietosi turvassa.

11. REKISTERÖIDYN OIKEUDET

11.1 Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Asiakkaalla on oikeus tiedon etsimiseksi tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja.

Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen.

11.2 Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää virheen korjaamista koskevan pyynnön kohdassa.
BG & Co Group Ltd Oy/ Solumineraalikauppa huolehtii asiakastietojen oikeellisuudesta.

11.3 Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

11.4 Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Tietoja voidaan säilyttää kirjanpito-, tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä johtuen kyseisen lain säännösten mukaisesti myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Käyttäjäsopimus
Ehdot ovat voimassa 1.1.2014 alkaen.

1. YLEISTÄ
1.1. Tämä käyttäjäsopimus sisältää Solumineraalikaupan (jäljempänä “Palvelun tarjoaja”) verkkokaupan (jäljempänä “Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot. Asiakkaan (jäljempänä “Käyttäjä”) rekisteröityessä Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.
1.2. Palvelun tuottajan yhteystiedot: BG & Co Group Ltd Oy, Y-tunnus 2396213-0, Sammaltie 8, Vuokatti.
1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tuottajalle.

2. MUUTOKSET
2.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.
2.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

3. TILAAMINEN
3.1. Palvelusta tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.
3.2. Käyttäjän tulee olla 18-vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen luonnollinen henkilö tai EU-alueelle rekisteröity yritys, yhdistys, yhteisö tai julkisoikeudellinen taho.
3.3. Tilatut tuotteet toimitetaan Käyttäjän valitsemalla toimitustavalla. Toimituksesta peritään hinnaston mukainen toimitusmaksu. Valittavat toimitusvaihtoehdot ja hinnasto on esitetty Palvelussa. Tilauksia ei hyväksytä eikä tuotteita toimiteta Suomen ulkopuolella olevaan osoitteeseen. Mikäli haluat tilata tuotteen Suomen ulkopuolelle, ota yhteyttä sähköpostilla info@homeopatiaklinikka.fi.
3.4. Suoritettavan summan Käyttäjä voi maksaa tavoilla, jotka on esitetty Palvelussa.
3.5. Palvelun tuottaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.
3.6. Käyttäjälle toimitetaan tilausvahvistus tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittuun sähköpostiin ja/tai matkapuhelimeen.
3.7. Palvelun tuottaja noudattaa äärimmistä huolellisuutta tilausten vastaanottamisessa ja toimittamisessa. Palvelun tuottaja toimittaa sen hyväksymät tilaukset pikaisesti. Toimitusaika on tavallisesti 2-5 arkipäivää, joka lasketaan tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuotteita ei voida toimittaa siitä johtuen, että tuotteita ei ole varastossa, tai jos toimitus myöhästyy muista syistä, saa Käyttäjä tiedon siitä viimeistään 7 arkipäivää tilauksen tekemisen jälkeen. Palvelun tuottaja ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet ilmoitetun toimitusajan ylittämisestä.
3.8. Käyttäjän oikeutta tehdä muutoksia tilauksen sisältöön tai peruuttaa tilaus kokonaisuudessaan noudatetaan toimitusmaan kuluttajasuojalainsäädännön asetuksia.
3.9. Palvelun tuottaja pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen osittain tai kokonaan mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.
3.10. Palvelun tuottaja voi halutessaan asettaa käyttäjän selaimelle lähettävän evästeen, “cookien”, Palvelun käytön ehdoksi.

4. HINNAT
4.1. Voimassaoleva hinta on Palvelussa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Palvelun tuottaja pidättää oikeuden erheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.
4.2. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

5. REKISTERÖITYMINEN KANTA-ASIAKKAAKSI
5.1. Rekisteröityessään kanta-asiakkaaksi tulee Käyttäjän tunnistautua TUPAS-palvelussa tai muulla Palvelun tarjoajan hyväksymällä tavalla. Tunnistautumisen jälkeen Käyttäjälle vahvistetaan salasana ja käyttäjätunnus Palveluun. Näiden tunnusten avulla Käyttäjällä on oikeus Palveluiden käyttöön. Käyttöoikeuteen sisältyy mahdollisuus tilata tuotteita, tarkastella ostohistoriaa sekä personoida Palvelua sekä vastaanottaa Palveluun liittyvää postia ja suoramarkkinointia.
5.2. Rekisteröityminen on maksutonta.
5.3. Palvelun tuottaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.
5.4. Rekisteröityä voi 18-vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen luonnollinen henkilö tai EU-alueelle rekisteröity yritys, yhdistys, yhteisö tai julkisoikeudellinen taho.
5.5. Rekisteröityessään Käyttäjä antaa Palvelun tuottajalle suostumuksensa rekisteröidä henkilö- ja yritystiedot Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin.
5.6. Rekisteröitymisen jälkeen käyttöoikeus jatkuu toistaiseksi.

6. HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖ
6.1. Käyttäjän rekisteröityessään antamat henkilö- ja yritystiedot kerätään Palvelun tuottajan asiakasrekisteriin. Palvelun tuottaja varaa itselleen oikeuden tallettaa Käyttäjästä muita tietoja.
6.2. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Käyttäjällä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa.

7. KÄYTTÄJÄN VASTUU JA VELVOLLISUUDET
7.1. Käyttäjä lupautuu käyttämään Palveluita lain ja hyvän tavan mukaisesti.
7.2. Palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä kuluista vastaa täysin Käyttäjä itse.
7.3. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta. Käyttäjätunnusta ja salasanaa ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

8. PALVELUN TUOTTAJAN VELVOLLISUUDET JA NIIDEN RAJOITUKSET
8.1. Palvelun tuottaja pidättää itsellään oikeuden muuttaa Palvelua, sen saatavuutta ja laitteistovaatimuksia.
8.2. Palvelun tuottaja ei vastaa Palvelussa mahdollisesti esiintyvistä virheistä eikä niiden seurauksista, eikä ostettavien tavaroiden ja palvelujen virheettömyydestä ja laillisuudesta.
8.3. Palvelun tuottaja rajaa tällä sopimuksella vastuunsa ulkopuolelle myös vahingot, joita ei sopimusta tehdessä ole kohtuudella voitu ottaa huomioon.

9. FORCE MAJEURE
Palvelun tuottaja ei vastaa siitä, että Palvelun käyttö tai tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Palvelun tuottajan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta Palvelu tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavasta tai toiminnan estävästä seikasta johtuen.

10. SOPIMUKSEN PURKAMINEN
Kumpikin osapuoli voi niin halutessaan irtisanoa ja purkaa ko. sopimuksen. Irtisanominen tulee voimaan heti, kun toinen osapuoli on saanut siitä tiedon. Sen jälkeen Käyttäjän velvollisuudet ja oikeudet Palveluun loppuvat.

11. SOPIMUSOSAPUOLIA KOSKEVAT EHDOT
Käyttäjä ei voi siirtää omaa sopimustaan kenellekään muulle osapuolelle. Palvelun tuottaja pidättää oikeuden siirtää tämä sopimus samaan konserniin kuuluvalle yhtiölle.

12. RIITATAPAUSTEN RATKAISU
Erimielisyydet tämän ehtojen suhteen ratkaistaan Käräjäoikeudessa.